KORISTNE INFORMACIJE, DA BO MOJ DAN POPOLN DAN!


1. Kako do SiTi Teatra BTC?
SiTi Teater BTC najdete na Ameriški ulici 3 v dvorani Mercurius ob Šmartinski cesti (steklena dvorana ovalne oblike) med BTC-jevo stolpnico in Petrolovo črpalko. Če se pripeljete po Šmartinski cesti iz centra, pri semaforju pred Petrolovo črpalko zavijete desno. Dvorana je takoj na levi.

2. Kje parkirati?
Nekaj parkirnih mest je pred dvorano, v kateri je SiTi teater BTC, sicer pa je v širšem BTC Cityju na voljo več parkirnih mest na označenih zunanjih parkirnih prostorih. Bodite pozorni na odpiralni čas, saj so nekatera ob nedeljah po 15. uri zaprta.

3. Bodo vstopnice na prodaj tudi na dogodku?
Dogodek je razprodan, zato vstopnice na dogodku ne bodo na voljo.

4. Kako in kje se boste lahko okrepčali in si napolnili želodčke?
Na dogodku bo v sodelovanju z našimi partnerji poskrbljeno za kavo, čaj, vodo in priložnostne prigrizke, ki bodo poskrbeli za pravo raven energije in dobro počutje. Med glavnim odmorom (od 12. do 13. ure) pa si lahko v lastni organizaciji privoščite kosilo ali krepkejši prigrizek pri katerem od ponudnikov v bližini, na primer:
  • v kitajski restavraciji Chang v neposredni bližini SiTi Teatra,
  • v pivovarni in pivnici Kratochwill (Šmartinska cesta 152, odprto do 17. ure),
  • v gostinskih lokalih v nakupovalnem središču Citypark (Šmartinska cesta 152g, odprto do 15. ure),
  • v kiosku Hot Horse BTC, kjer so vam poleg burgerjev na voljo tudi solatke (Šmartinska cesta 152).

5. Kako naj se oblečem?
Predvsem tako, da vam bo udobno in da boste lahko sproščeno uživali na predavanjih. Za Lidlovo vitalnico s Hano in Anžetom ne potrebujete posebnih oblačil za vadbo.

6. Kaj naj še prinesem s seboj?
Dobro voljo, pozitivno naravnanost, odprto srce za navdih in preobrazbo ter prepričanje, da zmorete in si zaslužite živeti dobro.