IZZIVI IN NAGRADE PARTNERSTVA
Prekinite začarani krog enih in istih partnerskih izzivov in uživajte v nagradi!

Partnerjev si ne izbiramo naključno. Izzivi, ki jih prinaša partnerstvo, nam ponujajo globlji vpogled v delovanje samega sebe, obenem pa dajejo možnost, da ob tem, ko jih razrešujemo, rastemo in se razvijamo tako, da bomo bolj zadovoljni sami s sabo in v partnerstvu. Kako take izzive prepoznamo in jih razrešujemo, da lahko slednjič sežemo po »nagradi«, bomo izvedeli v pogovoru s priznano psihoterapevtko Veroniko Podgoršek.

V pogovoru vam bo Veronika Podgoršek pomagala:
  • prepoznati čustvene in vedenjske vzorce, ki vas v partnerstvu omejujejo;
  • razrešiti težave na področju intimnosti, komunikacije, starševstva ali spalničnih radosti;
  • poiskati tisto, kar vas v partnerstvu najbolj osrečuje, da boste lahko v njem uživali.


Veronika Podgoršek je doktorirala iz družinske relacijske terapije v Ljubljani in opravila terapevtsko specializacijo v Washingtonu. V svojem psihoterapevtskem inštitutu, ki deluje v Domžalah, izvaja individualne, partnerske in družinske terapije ter supervizira kolege terapevte. Pogosto se udeležuje mednarodnih konferenc, strokovnih predavanj in delavnic na različnih fakultetah in drugih institucijah v Sloveniji.
Je tudi priljubljena kolumnistka, predavateljica in pogosta gostja časopisnih intervjujev, televizijskih in radijskih oddaj ter specializiranih kongresov in seminarjev, poleg tega pa tudi avtorica štirih knjig: Nezvestoba in klinična praksa, Nezvestoba: kako razumeti nezvestobo, se soočiti z njo in premagati njene posledice, Ljubezen na terapiji: vodnik do srečnega partnerstva in Ljubezen po ljubezni: vse o razhajanju, pravnih postopkih, otrocih, sostarševanju in odnosu v končanem in novem partnerstvu.

Veronika Podgoršek je poročena in ima štiri otroke.

VERONIKA PODGORŠEK O SEBI
Kako bi se opisali s tremi pridevniki?
Neposredna, pogumna, disciplinirana.

Kaj je najpomembnejša lekcija, ki vas jo je naučilo življenje?
Lekcij je več, na različnih področjih. Ena od njih pa je zagotovo ta, da na stvari ne reagiram takoj, ampak si dam čas, da se umirim in razmislim.

Kaj vas v življenju najbolj navdihuje?
V bistvu je to kar vsakodnevno življenje. Vse, kar mi prinaša in s čimer mi postreže.

Kaj najraje počnete v trenutkih, ki so samo vaši?
Ko sem sama s seboj, samo sem. Uživam v miru, tišini in razmišljam.